<
НОВИНИ ДНЯ: Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не будевсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.03.2021 772

Довів до сліз: Герман Нєнов розповів про роботу з Поляковою, NК та Могилевською

Режисер Герман Нєнов у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» розповів про особливості співпраці з найяскравішими зірками українського шоу-бізнесу.

60425aa344bc3_09.03.21

За 5 років своєї кар'єри Герман Нєнов встиг зняти кліпи або ж поставити концертні номери для таких артистів, як Оля Полякова, NК, Наталія Могилевська, Ірина Білик та інших.

Саме він був режисером-постановником грандіозного шоу на каналі «Україна» - «Дивовижні люди!» і новорічного концерту «Привіт 20-ті». Однією з перших зірок, з якими почав співпрацювати Герман Нєнов, стала Оля Полякова.

«Оля любить, щоб було все чітко. Коли вона розуміє, що є якась неорганізованість, їй доводиться включати керівника. Ось тоді всім потрібно сховатися. Це було шоу, до якого вона йшла 15 років своєї кар'єри. І я з першого номера просто покусав у кров губи. Я стільки переживав за те, щоб все працювало по частинах, по моментах», - поділився Нєнов на каналі «Україна».

Однак шоу пройшло з нечуваним успіхом. А після концерту Полякова подякувала Герману і навіть представила його відомому режисеру Алану Бадоєву. У 2019-му Нєнов поставив шоу співачки «Королева ночі».

Нєнов зумів плідно попрацювати і з Настею Каменських: він ставив їй номер для цьогорічної «Музичної платформи». Трапляється, що ідеї номерів режисер обговорює зі співачкою навіть у неї вдома. За столом, який накрила сама NК.

«Лазанья, індичка були дуже смачні, якісь рулети м'ясні приголомшливі. Настя тут же може обговорювати, в якій вона сукні, і паралельно щось готувати смачне!, - поділився Нєнов, - з Настею - це ніжна любов. З Олею - дуже ексцентрична, така італійська сім'я, Наталя Могилевська - любов іноді з елементами мелодрами може бути. Я доводив Наталю Могилевську до сліз».

Чимало зірок українського шоу-бізнесу стверджують, що Наталія Могилевська – лідер по натурі, і має досить жорсткий характер. У Нєнова теж виник зі співачкою конфлікт:

«Моє бачення монтажу не збігалося з баченням монтажу Наташі. Є речі певні, в яких я дуже жорсткий, тому що є розуміння картинки, якості, які я підписую прізвищем Герман Нєнов. Ми розходилися по різних кімнатах, ми дійсно дуже жорстко емоційно сперечалися. Вона звикла всім керувати і все контролювати, а я звик, коли мені вірять. Я можу вибачитися, якщо я розумію, що я неправий. Наташа може вибачитися. Я щирий у всьому, що я роблю. Якщо я доводжу до сліз, то теж щиро доводжу до сліз. Точно так само щиро я можу вибачитися. У нас є взаємна повага один до одного. Любов до таланту один одного», - сказав режисер у програмі «Зірковий шлях».

Минулого року Нєнов знімав кліп для Ірини Білик. Під час обговорення кліпу «Я умею любить» уникнути суперечок зі співачкою не вдалося.

«Іра - це добра фея шоу-бізнесу. У нас був з нею камінь спотикання - це її образ візуальний. Така об’ємна зефірна сукня. Їй здавалося, що вона в ній буде супер великою», - говорить Герман Нєнов.

Але врешті Білик таки погодилася на експеримент і результатом була задоволена.

Та були і ті, кому режисер відмовив у співпраці.

«Це була Світлана Лобода. Був 2016 рік, коли про таку пропозицію, про неї можна було тільки мріяти. Але там було 3 або 4 режисера. А це не зовсім мій стиль роботи, я режисер-одноосібник. Я просто люблю відповідальність нести за себе, за свої ідеї, за свою команду. Я не можу нести відповідальність за різних людей. Я по-чесному відмовився. Знову ж з командою Лободи, з Нателлою ми залишилися у нормальних відносинах», - говорить режисер.

Нещодавно Герман Нєнов відсвяткував 5-річчя своєї режисерської кар'єри. І хоч планами на майбутнє він ділитися не любить, утім зізнається – мріє поставити шоу для Дженніфер Лопес:

«Так , це велика мрія, і я знаю, що вона здійсниться, я для цього вчу англійську, просто я розумію, що я без хорошого досконалого володіння англійською не зможу нормально комунікувати, навіть до сліз не доведеш», - жартує режисер.

Оценка материала:

5.00 / 1
Довів до сліз: Герман Нєнов розповів про роботу з Поляковою, NК та Могилевською 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.03.2021 772
Еще материалы раздела «Афіша»