<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні силивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.03.2021 656

Стиліст мейковер-шоу «Місія: краса» запропонував два модних аксесуари для створення яскравого образу

Іноді навіть незначні деталі можуть підкреслити вашу красу та індивідуальність. Стиліст і ведучий мейковер-шоу «Місія: краса», прем’єра якого відбудеться 15 березня  на каналі «Україна», Ільяс Сахтара пояснив, як прості речі змінюють look.

603cd6a514a1b_09.03.21

Вже 4 сезон поспіль команда мейковер-шоу «Місія: краса» допомагає його учасникам правильно поєднувати кольори, бути стильними та виглядати доречно на роботі, на святах чи в компанії друзів. Стиліст і ведучий Ільяс Сахтара завжди дає корисні поради, які змінили уявлення багатьох людей про себе та свій гардероб. Герої програми переконалися, що прості речі, на які ми іноді не звертаємо уваги, допомагають бути сучасними та модними без зайвих зусиль.

Наприклад, є два простих, але крутих аксесуари, за допомогою яких ви виглядатимете у першому випадку – стильною, у другому – ще і неймовірно звабливою.

Перший образ у стилі casual на повсякдень.

Прикраса у вигляді паска світлого кольору з навісними кишенями. Ця оригінальна річ підкреслює стиль та вказує на ваш гарний смак. Виберіть червоний комбінезон, білу футболку та бежеві кросівки в поєднанні з таким аксесуаром.

Другий образ для побачень та party.

Фешн-прикраса «портупея» нагадує військову тематику, але за допомогою стилістів доречно перероблена на оригінальний аксесуар. Наприклад, її можна надягнути з бандажною сукнею. Портупея сріблястого кольору одразу вмикає сексуальність, адже ця модна річ дуже відверто підкреслює жіночі принади. Чоловікам поруч з такою красою, звісно, не встояти. Якщо сукня буде кольору фуксія, тоді готуйтесь… до зізнань та щедрих подарунків.

Але такий одяг може дозволити себе тільки жінка з ідеальними формами, тому що трикотажна тканина обтискає тіло та показує всі лінії фігури.

За словами стиліста, нема сенсу купувати надмірно яскраві речі, щоб бути помітною. Треба всього лише знати простий секрет, який завжди працює. Навіть коли це досить простий look.

«В образі повинен бути тільки один яскравий акцент, – сказав ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара. – Наприклад, ви одягнули джинси-балони, короткий світлий светр і стильні кеди білого кольору на високій підошві. А зверху ярко-жовту куртку. Вона – той самий яскравий акцент».

Оценка материала:

5.00 / 1
Стиліст мейковер-шоу «Місія: краса» запропонував два модних аксесуари для створення яскравого образу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.03.2021 656
Еще материалы раздела «Афіша»