НОВИНИ ДНЯ: Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиків  До України знову повертається тепло  Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Українівсі новини дня
Політика
Європа
09.03.2021 498

Європа не використовуватиме вакцини для пропаганди, - глава Євроради

Президент Євроради Шарль Мішель різко висловився про поставки вакцин від коронавірусу Росією та Китаєм. Він вважає, що вони використовують ці поставки для пропаганди.

Про це повідомив брюссельський журналіст "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк на сторінці у Twiitter.

За словами журналіста, Мішель наголосив, що Євросоюз не повинен дозволити Росії та Китаю вводити себе в оману, оскільки вони організовують "обмежені, але широко розрекламовані операції" з постачання вакцин іншим країнам.

"За наявними даними, ці країни вводили вдвічі менше доз на 100 жителів, ніж Євросоюз. І Євросоюз не використовуватиме вакцини з пропагандистською метою. Ми пропагуємо свої цінності", - цитує журналіст заяву президента Євроради.

Оценка материала:

5.00 / 1
Європа не використовуватиме вакцини для пропаганди, - глава Євроради 5.00 5 1
Політика / Європа
09.03.2021 498
Еще материалы раздела «Європа»