<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Шольц закликав не завищувати очікувань від саміту миру  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.03.2021 1005

Ідеальна Масниця: Григорій Герман поділився унікальним рецептом вишуканих млинців

В авторській рубриці «Смачний ранок» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий і кулінар Григорій Герман ділиться лише довершеними і корисними рецептами. Нещодавно телеведучий розповів, як приготувати вишукані та небанальні французькі млинці, які стануть справжньою прикрасою столу на Масницю.

«Ця страва вам сподобається на 100%! Вона вишукана, десертна, а ще, як ви вже зрозуміли, має французьке коріння. Млинці з апельсиновим соусом – це просто, вишукано, красиво, елітно», – коментує Григорій Герман в ефірі каналу «Україна».

Для приготування французьких млинців за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Молоко – 240 мл

Борошно – 130 г

Яйця – 2 шт.

Вершкове масло – 50 г

Цукор – 4 ст.л.

Апельсин – 1 шт.

Вершки – 100 мл

Горіхи – 40 г

Ваніль, сіль, кардамон

Яйця з цукром збити за допомогою міксеру до піни. В окремій мисці змішати борошно, молоко, ваніль, дрібку солі та олію. Добряче збити міксером. Обережно ввести готову борошняну суміш у збиті яйця. Смажити млинці на пательні.

Для соусу розтопити на пательні вершкове масло, насипати кілька столових ложок цукру і додати одне зернятко кардамону. Тим часом нарізати апельсин дольками та зняти трішечки цедри для подачі страви. Коли карамель почне коричневіти – час закидати апельсин. Карамелізувати фрукт і обережно дістати дольки з пательні. До апельсинової карамелі потроху вливати вершки, постійно помішуючи. Млинці скласти трикутничками і викласти на пательню з карамеллю.

Подавати млинці з додаванням карамелізованого апельсину, цедри та горіхів. Смачної вам Масниці!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ідеальна Масниця: Григорій Герман поділився унікальним рецептом вишуканих млинців 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.03.2021 1005
Еще материалы раздела «Суспільство»