НОВИНИ ДНЯ: В Україні засекретили дані про кількість СЗЧ та дезертирства: причина  ISW розкрив блеф Путіна про “неминучу перемогу”: які реальні успіхи та втрати армії РФ цього року  Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 11–12 грудня  В Україну йде похолодання: чого чекати від погоди завтра й коли може бути мороз  По Воронежу завдано ракетного удару: росіяни бідкаються на перебої зі світлом і водою  Приходить відчуття полегшення: 3 знаки зодіаку відчують щастя, якого давно не відчували, вже після 10 грудня  Мирна угода щодо України стає дедалі ближчою — The Washington Postвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.03.2021 1099

Ідеальна Масниця: Григорій Герман поділився унікальним рецептом вишуканих млинців

В авторській рубриці «Смачний ранок» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий і кулінар Григорій Герман ділиться лише довершеними і корисними рецептами. Нещодавно телеведучий розповів, як приготувати вишукані та небанальні французькі млинці, які стануть справжньою прикрасою столу на Масницю.

«Ця страва вам сподобається на 100%! Вона вишукана, десертна, а ще, як ви вже зрозуміли, має французьке коріння. Млинці з апельсиновим соусом – це просто, вишукано, красиво, елітно», – коментує Григорій Герман в ефірі каналу «Україна».

Для приготування французьких млинців за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Молоко – 240 мл

Борошно – 130 г

Яйця – 2 шт.

Вершкове масло – 50 г

Цукор – 4 ст.л.

Апельсин – 1 шт.

Вершки – 100 мл

Горіхи – 40 г

Ваніль, сіль, кардамон

Яйця з цукром збити за допомогою міксеру до піни. В окремій мисці змішати борошно, молоко, ваніль, дрібку солі та олію. Добряче збити міксером. Обережно ввести готову борошняну суміш у збиті яйця. Смажити млинці на пательні.

Для соусу розтопити на пательні вершкове масло, насипати кілька столових ложок цукру і додати одне зернятко кардамону. Тим часом нарізати апельсин дольками та зняти трішечки цедри для подачі страви. Коли карамель почне коричневіти – час закидати апельсин. Карамелізувати фрукт і обережно дістати дольки з пательні. До апельсинової карамелі потроху вливати вершки, постійно помішуючи. Млинці скласти трикутничками і викласти на пательню з карамеллю.

Подавати млинці з додаванням карамелізованого апельсину, цедри та горіхів. Смачної вам Масниці!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ідеальна Масниця: Григорій Герман поділився унікальним рецептом вишуканих млинців 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.03.2021 1099
Еще материалы раздела «Суспільство»