<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
10.03.2021 502

В ООН проведуть неформальне засідання щодо Криму

В ООН 12 березня відбудеться Віртуальне засідання високого рівня за формулою Арріа на тему анексії Криму, повідомляє МЗС України в середу, 10 березня.

Засідання скликаються державами-членами Ради Безпеки ООН - Великою Британією, Естонією, Ірландією, Норвегією, США і Францією - разом з Україною.

У ньому візьмуть участь міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба і низка міністрів і заступників міністрів закордонних справ країн-партнерів.

"Більше 20 країн-членів ООН з різних регіонів світу стали співорганізаторами цього заходу. З брифінгами виступлять помічниця Генсекретаря ООН із прав людини Ільзе Брандз Керіс, президент Potomac Foundation Філіп Карбер, координатор медійної ініціативи за права людини Марія Томак", - ідеться в повідомленні.

Мета заходу - посилити увагу Радбезу ООН і світової спільноти до порушення Росією міжнародного права і спроб легітимізувати анексію Криму.

Учасники засідання обговорять триваючу мілітаризацію Криму і регіону Чорного й Азовського морів, порушення прав людини, погіршення економічної та екологічної ситуації на Кримському півострові.

Оценка материала:

5.00 / 1
В ООН проведуть неформальне засідання щодо Криму 5.00 5 1
Політика / Україна
10.03.2021 502
Еще материалы раздела «Україна»