<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Україна
11.03.2021 463

Разумков не планує створювати свою партію

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не має наміру створювати власну партію.

Чутки про самостійну політичну кар'єру він прокоментував в інтерв'ю РБК-Україна, опублікованому в четвер, 11 березня.

"Моя позиція не змінюється. Якщо ви подивитеся, що я говорив рік тому, це буде багато в чому збігатися з тим, що я говорю сьогодні... Треба залишатися в тій парадигмі, яка є. Якщо вона змінюється, потрібно чітко пояснити чому", - сказав Разумков.

Він зазначив, що сьогодні йому "точно не до якихось додаткових проектів", і союзників у нього немає. "Якщо я на сьогодні не будую жодних проектів, як у мене можуть бути союзники?", - сказав глава парламенту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Разумков не планує створювати свою партію 5.00 5 1
Політика / Україна
11.03.2021 463
Еще материалы раздела «Україна»