НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Бізнес
Економіка
12.03.2021 636

Уряд пообіцяв збалансувати ціни на продукти та пальне

Кабінет Міністрів береться приборкати ціни на продукти та пальне вже до кінця місяця. Для цього уряд домовляється з торговельними мережами – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Причини подорожчання – це маніпуляції і змова монополістів. Прем’єр Денис Шмигаль заявив, що ситуацію має врятувати збільшення асортименту товарів на полицях.

«Зараз можу сказати, що зростання відбувається через об’єктивні фактори, але також фіксуємо спроби монопольних змов та маніпуляцій. Наразі ми в діалозі з ключовими групами виробників та торгівельних мереж. Говоримо про збільшення пропозиції, що має збалансувати ціни», – пояснив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Оценка материала:

5.00 / 1
Уряд пообіцяв збалансувати ціни на продукти та пальне 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
12.03.2021 636
Еще материалы раздела «Економіка»