НОВИНИ ДНЯ: Деякі рішення Байдена щодо України можуть допомогти Трампу, - Bloomberg  У РФ стурбовані економічними витратами на продовження війни в Україні, - ISW  Як зберегти очищену картоплю, щоб вона не потемніла  На Марсі вода могла бути ще раніше, ніж вважалося: вчені дослідили найстаріший марсіанський метеорит  В Україну йдуть дощі та мокрий сніг: де і коли буде мокро  Погода в Україні різко зміниться: готуйтеся до снігу та морозів  Сніг на сході і заході: синоптик розповіла, яку погоду в Україні очікувати 26 листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.03.2021 718

Інтернаціональна Масниця: Григорій Герман поділився оригінальним рецептом млинців по-азіатськи

Популярний ведучий і кулінар Григорій Герман в авторській рубриці «Смачний ранок» розповів, як урізноманітнити стіл на Масницю. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» телезірка поділився рецептом смажених солоних млинців із азіатськими нотками.

«Ті млинці, які ми з вами звикли їсти які ми з вами звикли їсти, і ті, які готують у Південно-Східній Азії, абсолютно різні речі. А між тим, оті азіатські – надзвичайно смачні, хрусткі і приготовлені з досить оригінального тіста. Проте, я впевнений, така інтерпретація знайомої страви вам припаде до душі» – прокоментував Григорій Герман в ефірі каналу «Україна».

Для приготування млинців за рецептом ведучого «Ранку з Україною» знадобляться:

Яйця – 2 шт.

Борошно – 4 ст.л.

Крохмаль – 2 ст.л.

Часник – 1 зуб.

Вершкове масло – 2 ст.л.

Соєвий соус – 3 ст.л.

Цибуля-порей – 1 шт.

Жовток – 1 шт.

Кальмари – 200 г

Морква – 1 шт.

Курячі стегна – 250 г

Пекінська капуста – 100 г

Сіль

Змішати борошно та крохмаль. Вбити у суміш яйця, помішуючи, ввести 1 склянку води – тісто має бути рідке. Додати сіль. Готове тісто відставити на 20 хвилин.

Подрібнити цибулю-порей і моркву. Смажити на пательні, з додаванням рослинної олії. Подрібнити курячі стегна і додати до обсмаженої овочевої суміші. Одразу ж нарізати кальмари і, коли курка буде майже готова, відправити морепродукти до пательні. Смажити протягом 30-40 секунд і зняти з вогню. Перекласти начинку в окрему миску, додати жовток і ретельно перемішати. Пекінську капусту подрібнити і додати до начинки.

Смажити млинці на середньому вогні. Тим часом поставити окрему сковорідку з рослинною олією розігріватись. Загорнути начинку в млинці та обсмажити у фритюрі.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Інтернаціональна Масниця: Григорій Герман поділився оригінальним рецептом млинців по-азіатськи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.03.2021 718
Еще материалы раздела «Суспільство»