<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
12.03.2021 597

Харківські угоди: СБУ порушила справу про державну зраду

Служба безпеки України порушила кримінальну справу через підготовку, підписання та ратифікацію Харківських угод. Справу порушили за фактом державної зради.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

СБУ відкрила кримінальне провадження щодо службових осіб органів державної влади та розпочала досудове розслідування щодо обставин підготовки та підписання 21 квітня 2010 року Харківських угод, а також дотримання регламенту та процедур під час їх затвердження народними депутатами.

"За попередніми даними слідства, підписання цього документу призвело до збільшення кількості особового складу військових формувань та спецслужб РФ, причетних до анексії території АР Крим", - заявили в спецслужбі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Харківські угоди: СБУ порушила справу про державну зраду 5.00 5 1
Політика / Україна
12.03.2021 597
Еще материалы раздела «Україна»