НОВИНИ ДНЯ: Теплий картопляний салат: оригінальний рецепт на чотири порції  Коли Страсний тиждень 2024 року: що можна і не можна робити перед Великоднем, традиції кожного дня  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  Салат із сиром, яблуками та горіхами: швидкий рецепт  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим закономвсі новини дня
Політика
Європа
14.03.2021 529

Глава Єврокомісії: Нам не потрібен Північний потік-2

Європа не потребує російського газопроводу Північний потік-2, заявив віце-президент Єврокомісії Франц Тіммерманс в інтерв'ю німецькому виданню Tagesspiegel.

"Нам не потрібен Північний потік-2. Комісія завжди говорила, що, з нашої точки зору, проект не потрібен для енергопостачання Євросоюзу. Але Північний потік-2 існує. Комісія ЄС повинна забезпечити використання Північного потоку-2 відповідно до правил ЄС. Росії це не подобається. Але це правила ЄС", - розповів політик.

Раніше видання Politico дізналося, що адміністрація президента США Джо Байдена хоче перешкодити будівництву ПП-2, але не хоче псувати відносини з Німеччиною. При цьому Вашингтон розглядає можливість нових санкцій, які можуть зупинити газопровід, будівництво якого вийшло на фінішну пряму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Глава Єврокомісії: Нам не потрібен Північний потік-2 5.00 5 1
Політика / Європа
14.03.2021 529
Еще материалы раздела «Європа»