<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
15.03.2021 673

Ляшко: Рано думати про вакцинацію для туризму

Поки рано думати про вакцинацію з метою вільного пересування по світу, зараз потрібно прищепити літніх осіб і групи ризику.

Про це заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко в інтерв'ю УП. Життя, опублікованому в понеділок, 15 березня.

"Для того щоб врятувати життя своїх батьків, бабусь, дідусів, ми повинні посидіти поки вдома", - сказав він.

Ляшко зазначив, що є величезна кількість незахищених верств населення, які потрапляють у групу ризику і яких потрібно вакцинувати для того, щоб захистити і врятувати їхні життя.

"Тому, коли ми говоримо про пріоритети між подорожами, захистом людей і порятунком життя, то я, як лікар, стоятиму саме на стороні захисту", - сказав санлікар.

Україна збирається видавати міжнародні свідоцтва про вакцинацію від коронавірусу.

У той же час він розповів про свідчення про вакцинацію від коронавірусу, пише Коронавірус. Інфо. Ляшко заявив, що якщо певна країна потребуватиме при перетині кордону таке свідоцтво, то українці зможуть отримати його швидко і безкоштовно.

"Але впроваджувати і вимагати довідку про щеплення проти COVID-19 зараз не варто. Я повністю поділяю думку голови Європейського регіонального бюро ВООЗ Ханса Клюге, який публічно застерігає Єврокомісію від планів ввести документи про вакцинації проти COVID-19", - підкреслив санлікар.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ляшко: Рано думати про вакцинацію для туризму 5.00 5 1
Політика / Україна
15.03.2021 673
Еще материалы раздела «Україна»