<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.03.2021 867

Олег Винник і DZIDZIO розкрили особу загадкового Вовка в гіпершоу «МАСКА»

Суперзірковим гостем грандіозного шоу «МАСКА» цього тижня став стильний і сексуальний Вовк. Герой влаштував на сцені проєкту запальні танці й одразу ж закохав у себе всіх глядачок. Який артист приховувався під цією маскою? І з якими труднощами він зіткнувся, виступаючи в образі Вовка?

Перед виступом Вовк дав про себе кілька підказок, щоб глядачам було легше відгадати його. Так, герой зізнався, що має свій особливий внутрішній світ. Він ніколи не бреше у своїй творчості – сьогодні може бути хорошим, а завтра – поганим, але завжди говоритиме те, що відчуває. Зіркові детективи одразу ж помітили, що під костюмом Вовка ховається дуже струнка людина. Вони запропонували такі версії, як Позитив, Дмитро Каднай і навіть Катя Осадча.

Під час номеру детективи зауважили, що Вовк дуже круто танцює і комфортно почувається на сцені. Оля Полякова припустила, що під маскою можуть бути ALEKSEEV або Віталій Козловський. NK | Настя Каменських назвала ім'я MELOVIN, а DZIDZIO вважає, що це Макс Барських. Олег Винник підтримав версію колеги.

«Без балету, без нічого він тримав на собі всю пісню. Я навіть забув, що треба його відгадувати, – захоплено сказав Андрій Данилко про виступ Вовка. – Я теж думаю, що там Макс Барських».

Неймовірну пластику артиста і справді не впізнати було складно. Глядацька зала гіпершоу «МАСКА» вибухнула оплесками, а зіркові детективи вигукували Вовкові «Браво». Під маскою справді виявився суперстар Макс Барських.

«Зізнаюся, мені було складно спробувати «вийти з себе» і зобразити Вовка. І схоже на те, що мені це не вдалося, так? Але я радий, що мене відгадали, – значить, мене неможливо не впізнати, – прокоментував Макс Барських в ефірі каналу «Україна». – Враження від виступу приголомшливі. Чесно кажучи, ніколи не очікував, що візьму участь у такому шоу. Але це було круто, я поекспериментував з музикою. Звичайно, в костюмі жарко і незручно, практично нічого не видно, тому переживав, що можу збитися або спіткнутися, але все пройшло добре».

А хто з популярних артистів стане наступним таємним гостем масштабного інтригуючого проєкту?

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Олег Винник і DZIDZIO розкрили особу загадкового Вовка в гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.03.2021 867
Еще материалы раздела «Афіша»