<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
16.03.2021 679

Пожежа в лікарні Києва: розпочато досудове розслідування

У Києві на Харківському шосе, 121, у лікарні №1 сталася пожежа. У зв'язку з НП в столичній лікарні розпочато досудове розслідування.

Як розповіли в департаменті муніципальної безпеки КМДА, займання сталося в кабінеті медсестри.

"Спалахнули простирадла на третьому поверсі в кабінеті медсестри. Займання вже ліквідовано. Потерпілих немає. Ковідні хворі теж не постраждали", – повідомили в департаменті.

За інформацією пресслужби ДСНС у Києві, пожежа супроводжувалася сильним задимленням.

"Стан хворих не дозволяв їх евакуйовувати з приміщень інтенсивної терапії, під час ліквідації пожежі проводилося провітрювання приміщень. У цей час разом із хворими в кожній палаті перебували по одному рятувальнику та медичному працівнику", – пишуть у відомстві.

Причину загоряння з'ясовують правоохоронці. Подія зареєстрована в Дарницькому управлінні поліції.

"Після проведення відповідних експертиз буде встановлено причину загоряння приміщення", – повідомили в поліції.

У зв'язку з пожежею в столичній лікарні Дарницької окружною прокуратурою розпочато досудове розслідування – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

"Слідчо-оперативною групою за участю прокурорів окружної прокуратури проведено огляд місця події. Попередньо встановлено, що загоряння не пов'язане з використанням медичного обладнання, а мав місце людський фактор", – йдеться в повідомленні відомства.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пожежа в лікарні Києва: розпочато досудове розслідування 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
16.03.2021 679
Еще материалы раздела «Столиця»