<
НОВИНИ ДНЯ: НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Політика
Україна
16.03.2021 498

Катастрофа MH17: Україна продовжила угоду з Нідерландами з розслідування

Україна продовжила дію угоди з Нідерландами про співпрацю з розслідування катастрофи MH17.Таким чином, воно буде діяти до 1 серпня 2021 року.

Сьогодні відповідний закон опублікували у виданні "Голос України".

Документ набирає чинності з дня оприлюднення.

Багатонаціональну Міжнародну місію захисту розслідування катастрофи літака Malaysian Airlines рейсу MH17 створили угодою від 28 липня 2014 року.

Її основним завданням є сприяння збору решток, проведення розслідування, а також здійснення інших видів діяльності, які можуть бути узгоджені між сторонами.

Українська сторона передала Нідерландам повноваження на проведення розслідування причин і наслідків авіаційної катастрофи, яка сталася на Донбасі в 2014 році.

В результаті авіакатастрофи загинули 298 осіб.

Оценка материала:

5.00 / 1
Катастрофа MH17: Україна продовжила угоду з Нідерландами з розслідування 5.00 5 1
Політика / Україна
16.03.2021 498
Еще материалы раздела «Україна»