<
НОВИНИ ДНЯ: Неперевершені дієтичні котлети з сочевиці: допоможуть схуднути та можна в піст  Чи вважається гріхом відмова стати хрещеним для дитини – в ПЦУ пояснили  На вихідних погода в Україні зміниться  Путін, попри невдачу, продовжить переконувати Захід кинути Україну і дозволити її знищити, - ISW  Пікантний пиріг з рикотою та квасолею: фантастичне поєднання смаку!  Теплий початок літа: Укргідрометцентр дав прогноз на червень  Уряд затвердив умови додаткової відпустки військовим за знищену російську технікувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.03.2021 519

Хайп заради грошей: скільки заробляють малолітні інстаблогери

Гучна історія з «коханням» восьмирічної моделі Мілани та 13-річного блогера Паші Пая може мати досить банальне пояснення – бажання заробити.

Хоча батьки підлітків і наполягали в поліції, що у їхніх дітей любов, сайт «Сьогодні» вважає, що все це затівалося заради грошей. І ще, може, заради творчості та самовираження. Адже власники сторінок з великою кількістю підписників в Instagram можуть заробляти на рекламі. А реклама на сторінці Мілани є.

Наприклад, перебуваючи в столиці Росії, Мілана виклала фото з валізою і ненав'язливо згадала московський магазин з продажу цих речей. Але навряд чи дитячий омбудсмен Микола Кулеба мав на увазі саме цей магазин, коли казав, що за дописом стоїть російський бізнес.

Агентство Epicstars називає нам прайс для інстаблогерів з більш ніж 100 тис. підписників. За один пост можна заробити 15-25 тис. грн. Також, за даними агентства, рекламним буває в середньому кожен 20-й допис або сюжет у сторіз.

А психолог-консультант Володимир Козицький каже в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна»:

«Для дітей це радше не любов, а гра. Батьки на цьому заробляють. З погляду моралі це неправильно, навіть жахливо. Але в сучасному світі всі акценти зміщуються. Зокрема, і завдяки соцмережам. Батьки мають усвідомлювати, на що йдуть. Діти, які стали відомими і популярними, можуть у дорослому віці зіткнутися з психологічними проблемами. Але це ймовірність – так буває не завжди».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Хайп заради грошей: скільки заробляють малолітні інстаблогери 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.03.2021 519
Еще материалы раздела «Суспільство»