<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.03.2021 516

Брюсельська капуста з тахіною: оригінальний пісний рецепт від ведучого каналу «Україна» Григорія Германа

В авторській рубриці «Смачний ранок» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» відомий телеведучий і кулінар Григорій Герман дивує надзвичайними рецептами.

5bc74d9d918ac_german_12_18.03.21

Спеціально до посту телезірка розповів, як приготувати страву з  азійським колоритом, у такий спосіб відкривши для себе новий смак брюсельської капусти і баклажану.

Для приготування капусти за рецептом ведучого каналу «Україна» знадобляться:

Брюсельська капуста – 400 г

Фундук – 50 г

Соєвий соус – 3 ст.л.

Цукор – 2 ч.л.

Перець чилі – 1 шт.

Баклажан – 1 шт.

Корінь імбиру – 2 см

Оливкова олія – 3 ст.л.

Сіль і перець

Сковорідку-гриль поставити на вогонь. Тим часом нарізати баклажани слайсами завтовшки до 1 см. Смажити на розігрітій сковорідці без додавання олії. Довести до готовності та викласти на блюдо.

Іншу пательню поставити на вогонь, додати кілька ложок олії. Подрібнити імбир і засипати до розігрітої пательні, туди ж додати нарізаний перець чилі. Кожну брюсельську капусту розрізати навпіл, всипати до імбиру і перцю та добряче перемішати. Також додати фундук, соєвий соус, цукор, сіль і перець. Перемішати та смажити ще кілька хвилин – готово!

Для соусу змішати тахіну з ложкою оливкової олії та соком половинки лимону. Перемішати та присолити.

Готові баклажани змазати соусом з тахіною, а зверху викласти брюсельську капусту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Брюсельська капуста з тахіною: оригінальний пісний рецепт від ведучого каналу «Україна» Григорія Германа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.03.2021 516
Еще материалы раздела «Суспільство»