<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.03.2021 1404

Водії будуть здавати на права за новими правилами

В Україні майбутні водії будуть складати іспити на права за новими правилами. Вони вступлять в силу вже в наступному місяці.

Про це повідомляє Головний сервісний центр МВС Україні.

Вже з 6 квітня майбутні водії будуть складати теоретичні іспити в сервісних центрах МВС за новим екзаменаційними білетами. Всі квитки будуть актуалізовані відповідно до чинного законодавства, а застарілі замінять.

Наголошується, що в оновлену теоретичну частину іспиту додадуть ряд нових і цікавих дорожніх ситуацій, з якими часто стикаються водії. Це допоможе новачкам оперативно приймати правильні рішення й уникнути несподіванок за кермом.

Змінені екзаменаційні питання для перевірки знань Правил дорожнього руху також будуть внесені в онлайн-тренажер, який розміщений на сайті Головного сервісного центру МВС. Це допоможе майбутнім водіям як слід підготуватися до складання іспиту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Водії будуть здавати на права за новими правилами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.03.2021 1404
Еще материалы раздела «Суспільство»