<
НОВИНИ ДНЯ: "Ухилянтами" автоматично можуть стати два мільйони чоловіків: що буде, якщо не оновити дані в ТЦК  В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідка  Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.03.2021 453

Україна перейшла до другого етапу вакцинації, - Степанов

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що Україна перейшла до другого етапу вакцинації. У листі очікування вакцинації перебувають понад 290 тисяч українців.

Про це він заявив у ході години запитань до уряду у Верховній раді.

"Ми перейшли до другого етапу вакцинації. З наступного тижня розпочинається робота стаціонарних пунктів щеплення та вакцинації сімейних лікарів", - сказав глава МОЗ.

Степанов заявив, що громадяни записуються на вакцинацію у лист очікування через інформаційні ресурси, у тому числі через додаток "Дія", "попри інформаційну вакханалію та відверту брехню".

Нагадаємо, Степанов поклав відповідальність за повільний темп вакцинації від коронавірусу в Україні на місцеву владу. При цьому з наступного тижня очікують збільшення темпів вакцинації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна перейшла до другого етапу вакцинації, - Степанов 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.03.2021 453
Еще материалы раздела «Суспільство»