<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.03.2021 870

«Як я тоді помилявся»: Павло Костіцин зізнався, про яке рішення у шоу «МАСКА» пожалкував найбільше

Хто він – найголосистіший Мольфар України, глядачі гіпершоу «МАСКА» дізнались минулої суботи. Під наймістичнішою маскою проєкту ховався популярний ведучий Павло Костіцин. У відвертому інтерв’ю з журналістами програми «Зірковий шлях» на каналі «Україна» артист зізнався, скільки часу проводив у студії, щоб досягти ідеального звучання голосу, та які складнощі відчув, приміряючи видовищний костюм.

Мало хто знав про вокальні таланти Павла Костіцина. Та виявилось, що проявляти їх він почав, ще коли був маленьким хлопчиком. Потім юнак співав у складі команд КВК та на театральній сцені. Але розкритися, як справжній вокаліст, зміг саме на сцені шоу «МАСКА». На початку шоу Павло поставив перед собою завдання – співати не просто добре, а якнайкраще.

«Я навіть музичного продюсера тримав у шорах. Коли він казав, що дубль вдалий, а я вважав інакше – завжди просив переспівати. Просто казав: «Я спати спокійно не можу! Хлопці, давайте заново, ще дубль», – зізнається Павло Костіцин у програмі «Зірковий шлях». – Я просто не уявляв, як можна вийти на сцену такого проєкту і погано заспівати».

Часом не витримував голос, зривалися нерви і здавалося, що нічого не виходить, але Костіцин продовжував співати. І наполегливі репетиції та заняття з педагогами з вокалу дали свій результат. Кожного ефіру Мольфар вражав зіркових детективів та глядачів, щоразу демонструючи новий стиль виконання, підхід і почуття.

Крім того, чоловік до останнього, а точніше до першої примірки і гадки не мав, у якому костюмі виступатиме. А коли побачив його у студії Лесі Патоки – отетерів.

«Побачив на манекені цього красеня і зрозумів – це шикарний образ, шикарна історія, яку можна показати. Але ж, виходить, що доведеться не тільки співати! Для всіх артистів, які брали участь у шоу «МАСКА», це був неймовірний у професійному сенсі виклик, тому що обличчя закрите – неможливо працювати емоцією. У цей момент сердечко стукнуло: нічого собі, яка відповідальність!» – поділився першим враженням від костюму Мольфара артист.

Але бажання працювати ставало дедалі більшим. Навіть попри маленькі невдачі. Та Павло зізнається, так і не зміг подолати всі «фішечки», заготовані художницею з костюмів шоу.

«Леся підготувала мені взуття на 30-сантиметровій підошві, яке замовляли за кордоном. Вона мене дуже обережно перепитала: «Павле, а ви коли-небудь ходили в такому взутті? На сцені, у виставах?» Я відповів, що не ходив, але, напевно, це можна легко виправити. Як я тоді помилявся! На примірці все було легко. А коли ти виходиш на сцену, потрібно танцювати, взаємодіяти з балетом… тож я кілька разів завалився так, що підбігла величезна кількість людей, питаючи, чи все зі мною добре», – розповів учасник гіпершоу «МАСКА» Павло Костіцин в ефірі каналу «Україна».

Підбори були потрібні для того, аби заплутати зіркових детективів – якого ж насправді зросту наш Мольфар. Але й без них слідчі геть губилися у своїх здогадках і майже до останнього не могли зрозуміти, хто ховається під загадковою маскою.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Як я тоді помилявся»: Павло Костіцин зізнався, про яке рішення у шоу «МАСКА» пожалкував найбільше 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.03.2021 870
Еще материалы раздела «Афіша»