<
НОВИНИ ДНЯ: Російські агенти активніше працюють у Європі. Bloomberg описав побоювання чиновників ЄС  Україна в ОБСЄ пояснила, в чому спорідненість нацистів та сучасної Росії  В Україні знову очікуються заморозки: прогноз погоди на 12 травня  Армія США отримує нову технологію "Залізний кулак" завдяки Україні – The Telegraph  Що буде з пенсією, якщо не платити внески з зарплати  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Воюй або плати: в Раді придумали два варіанти економічного бронювання від мобілізаціївсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.03.2021 724

Компанія FILM.UA Group і канал «Україна» почали зйомки 16-серійної картини «Місце під сонцем»

У Києві стартували зйомки серіалу «Місце під сонцем» – гостросюжетної мелодрами про кохання, зраду та прощення

Головна героїня історії – звичайна провінційна дівчина Марта Райцина, яка після несправедливого звинувачення у вбивстві, змушена тікати з рідного міста. Під чужим ім'ям вона потрапляє в будинок столичного кандидата в мери Ігоря Парфьонова та його великої родини. Марта знайомиться та закохується в Олексія – пасинка Парфьонова, з яким той вже багато років веде приховану війну. Ситуацію ускладнює те, що Марта – дружина Дмитра, молодшого сина Парфьонова. Її чоловік – відомий столичний гонщик і плейбой, який одружився з нею зозла батькові, але з часом по-справжньому полюбив Марту.

Про те, ким насправді є невістка Парфьонова, випадково дізнається слідчий Микита Санніков. Він давно намагається знайти будь-який компромат на цю родину.

Погрожуючи посадити Марту до в'язниці за вбивство, Санніков змушує її шпигувати за Парфьоновим. Марта потрапляє у центр великої та серйозної гри, де замішані гроші, зведення особистих рахунків, фінансові афери та людські пристрасті.

У перший знімальний день режисер-постановник Аліна Чеботарьова за традицією розбила тарілку. На майданчику зібралися майже всі виконавці головних ролей: хтось знімався в цей день, а хтось спеціально прилетів на «тарілку».

«У нашому проєкті дуже багато цікавих героїв, яких точно полюблять глядачі, а також безліч сюжетних ліній, які постійно та інколи несподівано переплітаються між собою, – розповіла режисер Аліна Чеботарьова. – До того ж в основі кожної історії закладені певні смисли. Звичайно ж, це історія про кохання: про почуття, яке проходить випробування й рятує людей, про жагучу спопеляючу пристрасть, про зраду, запроданство та прощення. І один з головних меседжів про те, що кожна людина знаходить свій шлях до спасіння себе та своєї душі через любов».

І хоча за жанром «Місце під сонцем» – класична мелодрама, в сюжеті є також елементи кримінальної драми. У кожного з героїв фільму своя правда, кожен з них опиняється перед складним вибором. В результаті всі вони отримають те, що заслужили.

Актори: Тетяна Ратнікова, Олексій Яровенко, Кирило Кузнєцов, Павло Вишняков, Олена Шевченко, Віктор Сарайкін, Дмитро Сова, Катерина Тишкевич, Дар'я Трегубова, Надія Хільська, Сергій Дзялик, Віталій Салій, Єва Шевченко-Головко, Захар Шадрін, Андрій Федінчик, Світлана Зельбет, Олена Турбал, Наталія Кленіна, Олена Дудич, Анастасія Король.

Режисер-постановник: Аліна Чеботарьова

Оператор-постановник: Костянтин Воробйов

Продюсери: Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Віктор Мирський, Олена Малкова, Катерина Швець.

Автори сценарію: Лев Карпов, Олена Малкова, Марія Бек, Олексій Сиволап, Олена Зуєва, Андрій Перцен.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Компанія FILM.UA Group і канал «Україна» почали зйомки 16-серійної картини «Місце під сонцем» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.03.2021 724
Еще материалы раздела «Афіша»