НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.02.2022 659

На каналі «Україна» відбудеться прем’єра картини «Ляльковий будинок»

У неділю, 13 лютого, о 17:00 телеканал «Україна» покаже прем'єру 4-серійного фільму «Ляльковий будинок». Життя головної героїні Олі йде шкереберть, але дівчина не збирається здаватись.

Коханий чоловік Олі гине внаслідок нещасного випадку. На похороні вона дізнається, що Павло зраджував їй, тож і пам'ять про щасливий шлюб зруйнована. Свекруха, яку Оля любила як маму, виганяє її з дому, а старший брат чоловіка намагається її зґвалтувати.

У розпал цих подій Оля розуміє, що вагітна від чоловіка, який загинув. Вона вирішує залишити дитину, їде до маленького містечка і рве всі старі зв'язки. Проте минуле знаходить її.

«Моя героїня Ольга дуже схожа на мене. Тому вона мені близька. Але історія у неї дуже тяжка, – каже виконавиця головної ролі, акторка Тетяна Острецова. – За маленький період життя вона стільки пережила, у неї так багато сталося подій. Тому мені було дуже складно відігравати роль. Я не знаю, як люди в реальному житті справляються з такими труднощами. Це не просто. Але вона боєць, вона сильна, і вона завжди виборювала своє щастя! Вона є прикладом для мене особисто, я сподіваюся, що і для глядача ця роль стане уроком. Пам'ятайте, що б у вас у житті не відбувалося, руки опускати не можна в жодному разі!»

Акторка додає, що отримала величезне задоволення від знімального процесу, оскільки її оточували чудові люди. А разом із прекрасною, злагодженою командою не страшні жодні труднощі.

«За сценарієм Лариса Руснак грає мою свекруху, з якою у нас постійно були конфлікти. Мені було непросто грати такі сцени, бо Ларису я обожнюю! А ще пам'ятаю, як хвилювалася, коли знімали сцени з маленькою дитиною – моєю «кінодонькою». Я вчилася у мами маленької героїні, як правильно брати дитину на руки, як роздягати та одягати», – згадує артистка.

Також у картині глядачі побачать Григорія Некрасова, Василя Башу, Артема Карасьова, Федора Гуринця та інших акторів.

Режисер-постановник проєкту – Олександр Кірієнко. Оператор-постановник – Дмитро Баженов. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ігор Волков, Сергій Баранов. Виробництвом займалися канал «Україна» та компанія Saga Pictures. Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2021 році.

Дивіться прем'єру картини «Ляльковий будинок» у неділю о 17:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
На каналі «Україна» відбудеться прем’єра картини «Ляльковий будинок» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
11.02.2022 659
Еще материалы раздела «Афіша»