<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.03.2021 839

Ток-шоу «Говорить Україна» допоможе дівчині, красу якої спотворили кислотою

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у понеділок, 22 березня, стануть відомі подробиці шокуючої історії, яка трапилася із 18-річною Юлією. Дівчину погрозами і залякуваннями вночі виманили з дому на безлюдне поле, де жорстоко познущалися. Юлію облили кислотою. Тепер її обличчя та тіло в страшних рубцях та опіках. Дівчина понад усе мріяла зустріти своє кохання та вийти заміж, але зараз соромиться вийти навіть на вулицю. Трагедія сталася два роки тому, але Юлія і досі боїться за своє життя, адже її кривдника до цього часу не знайшли та не покарали. Хто та через що так жорстоко познущався з дівчини та чи є шанс повернути їй красу, стане відомо в студії.

603904668e863_23.03.21

Перед нападом Юлія почала отримувати повідомлення, які надходили їй щовечора з погрозами. Юля розповіла про це батькам, а вони повідомили правоохоронні органи. Поліція нічого не зробила. Пізніше батькам Юлі підпалили сарай, в якому була худоба, яка дивом не загинула. Та на цьому погрози не зупинилися. Потім хтось вночі, поки всі спали, підпалив будинок, а загорання почалося саме з тієї кімнати, де спали батьки Юлії. Вона саме в той час була на навчанні в місті, тому, перелякана поїхала додому. Згодом Юлії прийшла записка, в якій були погрози і наказ прийти о другій ночі на безлюдне поле, до електричних стовпів. Також в записці було попередження, щоб дівчина нікому про це не казала, бо інакше її матір, батька та молодшого брата вб’ють. Юлія нікого не попередивши, ризикуючи своїм життям, вирішила виконати усі ці вказівки і пішла на поле, де її облили сірчаною кислотою.

Страшні опіки, довга реабілітація, зламана психіка і затяжна депресія. На жаль, після цієї історії дівчина вже не змогла повернутися до навчання. Реабілітація тривала майже рік. В неї були хімічні опіки голови, обличчя, правого ока, шиї, грудної клітини, правого плечового суглобу, лівого стегна та лівої гомілки, правого стегна, і все це супроводжувалося особливим фізичним стражданням та нестерпним болем.

«Вже два роки минуло після цих подій, Юля тримається. Але її комплекси заважають їй самій у спілкуванні. Вона навіть зараз у соціальних мережах виставляє фото, які були зроблені до трагедії. Вона соромиться себе, спілкується лише у віртуальному просторі. Юлія піклується про всіх, і зараз єдина, хто заробляє гроші в сім’ї і дає їх своїм рідним, брату, матері й батьку», - розповіла бабуся дівчини на каналі «Україна».

За словами жінки, онука боїться, що той хто з нею так вчинив, може повернутися, щоб закінчити свою справу і вбити її, адже поліція досі не знайшла нападника.

Журналісти ток-шоу «Говорить Україна» взялися за власне розслідування і дійшли несподіваних висновків. У чому зізнається Юлія на ток-шоу, кого підозрює у злочині, та хто з її рідних буде змушений приходити тест на поліграфі - стане відомо на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ток-шоу «Говорить Україна» допоможе дівчині, красу якої спотворили кислотою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.03.2021 839
Еще материалы раздела «Суспільство»