<
НОВИНИ ДНЯ: Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупантивсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2021 484

Китайська вакцина після доставки в Україну пройде лабораторний контроль, - Степанов

Глава Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що китайська вакцина після доставки в Україну пройде лабораторний контроль. Перша партія складе 200 тисяч доз.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Перша партія 200 тисяч доз, після того, як привезуть вони повинні пройти лабораторний контроль... Ми дуже швидко його проведемо, до 10 днів", - зазначив міністр.

Нагадаємо, 19 березня Степанов анонсував, що вакцина від коронавірусу китайської компанії Sinovac (CoronaVac) повинна надійти в Україну до кінця березня. Раніше очікувалося, що перша партія прибуде до 15 березня. Він заявляв, що має надійти 700 тисяч доз цієї вакцини.

Оценка материала:

5.00 / 1
Китайська вакцина після доставки в Україну пройде лабораторний контроль, - Степанов 5.00 5 1
Політика / Україна
25.03.2021 484
Еще материалы раздела «Україна»