<
НОВИНИ ДНЯ: Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.03.2021 692

Ексклюзив «Говорить Україна»: жінка, яку звинувачують у вбивстві її новонароджених дітей, вперше розповість про жахливий вчинок

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у середу, 24 березня, стануть відомі подробиці моторошної трагедії, яка трапилася на Житомирщині.

60211c3e4175c_25.03.21

У дерев’яній діжці з-під капусти поліцейські виявили чорні пакети, а в них мертві тіла новонароджених двійнят. Як виявилося, народила дітей 31-річна жителька села Тетяна, і це не перша її двійня. Люди досі не можуть оговтатися від жаху. Проте найбільше їх обурює те, що матір немовлят поліція відпустила на волю. Де інші діти породіллі, та що скаже її чоловік про трагедію, стане відомо в студії.

Першою на сполох забила сусідка. Жінка помітила, що Тетяна була вагітна, але за деякий час дітей у неї так і не з’явилися. Односельці були схвильовані і викликали поліцію. Коли правоохоронці приїхали до будинку Тетяни, зробила страшну знахідку – тіла двох новонароджених у діжці від капусти. У той день стало відомо, що на пізніх термінах вагітності, аби позбутися малюків, жінка зробила собі укол у живіт, чим викликала пологи.

Згодом з’ясувалося, що у Тетяни є ще 5 дітей від першого шлюбу, але її позбавили материнських прав. Батько сам виховує дітей. Першу дитину Тетяна народила 2008 року. Найменшій дитині зараз 4 роки, а найстаршій - 13 років. Журналісти «Говорить Україна» дізнались більше подробиць про минуле жінки, думку експертів, чи можна було врятувати немовлят, якби Тетяна звернулась до лікаря та яку відповідальність вона може понести за скоєне.

«Якщо людина скоїла злочин, вона має нести покарання по справедливості. Діти - це відповідальність, а не іграшка. Звертайте увагу на своє оточення, говоріть і питайте. Ваша небайдужість, може вберегти комусь життя», - закликав ведучий ток-шоу Олексій Суханов.

Уперше в студії жінка пояснить, що штовхнуло її на нелюдський крок та чи заслуговує вона покарання – встановить детектор. 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Говорить Україна»: жінка, яку звинувачують у вбивстві її новонароджених дітей, вперше розповість про жахливий вчинок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.03.2021 692
Еще материалы раздела «Афіша»