<
НОВИНИ ДНЯ: Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  Традиції та прикмети на Великдень 2024: що можна і не можна робити  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.03.2021 659

Як навчитися ходити на підборах: 2 простих рішення від стиліста мейковер-шоу «Місія: краса»

Взуття на підборах виглядає дуже красиво, але його не завжди зручно носити. Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» на каналі «Україна» Ільяс Сахтара розповів, як звикнути до туфель або босоніжок на підборах та отримувати задоволення від кожного кроку.

d0bad0b0d0ba-d0bdd0b0d183d187d0b8d182d18cd181d18f-d185d0be_25_03.21

У багатьох жінок, навіть якщо вони не люблять носити взуття на підборах, все одно десь у коробці лежать стильні туфлі для вечірок та інших яскравих моментів, коли хочеться виглядати жіночно та привабливо в сукні та на підборах. Однак після урочистого заходу красуні з полегшенням скидають човники, тому що відчувають втому ніг. Знайома ситуація?

Чому так відбувається? Найімовірніше, ви не звикли носити підбори протягом тривалого часу.

Одні жінки обирають виключно взуття на низькому ходу. Інші не уявляють свій образ без високого підбора. Причому носять його не тільки з сукнями та спідницями, але також із брюками, джинсами й рухаються легко, швидко, красиво.

«Підбори – це головна зброя жінки, щоб мати жіночний та сексуальний зовнішній вигляд. На жаль, не всі нею користуються», – сказав стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара.

З чого бажано починати? І що обирати?

Взуття на танкетці.

«Оскільки підошва суцільна, вона рівномірно розподіляє вагу ступні, – пояснив Ільяс Сахтара. – Таке взуття вважається найкомфортнішим».

Туфлі з зашитою платформою.

Дехто навіть їх не міряє: «Навіщо мені такий високий підбор?»

«Для чого зашивають платформу? Для того, щоб знівелювати підбор, – пояснив ведучий програми «Місія: краса» Ільяс Сахтара. – Платформа його зрізає».

«Після того, як ви тривалий час походите на танкетці, потім у туфлях або босоніжках із зашитою платформою, вже після цього можна обирати човники на високих підборах», – сказав стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара.

До того ж сьогодні в тренді взуття на високій платформі. Це і сліпони, і кросівки з досить нестандартною підошвою. Причому кросівки можна носити під будь-який одяг. Але не забуваємо про жіночу зброю – взуття на підборах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як навчитися ходити на підборах: 2 простих рішення від стиліста мейковер-шоу «Місія: краса» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.03.2021 659
Еще материалы раздела «Суспільство»