<
НОВИНИ ДНЯ: Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
25.03.2021 533

Нафтогаз визначився з ціною на газ для населення в квітні

Нафтогаз в квітні збереже ціну природного газу для побутових споживачів (населення) на поточному рівні 6,86 грн за кубометр.

Про це голова правління НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв повідомив в ефірі 5 каналу.

Ціна газу в рамках постачальника "останньої надії" на наступний місяць також збережеться на березневому рівні в розмірі 6,99 грн за куб. м.

"Ми своїм клієнтам збираємося запропонувати на квітень таку ж ціну, яка була у них в березні. І таким чином ми закінчуємо опалювальний сезон стабільною ціною", – сказав Коболєв.

Коболєв при цьому, не уточнив, яку фіксовану ціну група готова запропонувати в рамках річного контракту, термін дії якого розпочнеться 1 травня 2021 року, населенню, так і оптовим покупцям.

"Ця ціна поки що не визначена. Ми підписали перший великий контракт (з ТОВ "Йе Енергія" Дмитра Фірташа, – ред.), який містить формулу ціноутворення. Ціна буде точно відома 25 квітня цього року", – додав голова Нафтогаз України.

У пресслужбі "Нафтогаз України" відзначили, в квітні представлять фіксовані тарифні плани для побутових клієнтів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нафтогаз визначився з ціною на газ для населення в квітні 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
25.03.2021 533
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»