<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Україна
26.03.2021 519

Україна припускає вторгнення Росії – Кравчук

Голова української делегації в Тристоронній контактній групі з приводу врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук заявив, що Україна готується до будь-яких сценаріїв розвитку військового конфлікту із Росією, зокрема і вторгнення.

Про це Кравчук заявив в ефірі телеканалу "Дом".

"Ми не можемо стверджувати: ні, цього не відбудеться. Якщо така філософія існує (а вона існує й зафіксована в основному стратегічному документі РФ), значить, все може бути. Тому ми повинні бути готовими й до цього. Хочу, щоб всі зрозуміли – Україна готується до будь-яких сценаріїв, зокрема до спроб агресії, розширення агресії. До будь-яких сценаріїв", – зазначив він.

Голова делегації наголосив, що потрібно робити висновки з того, що Росія не поважає суверенітет і територіальну цілісність України. Саме тому від агресора можна очікувати будь-яких дій.

Водночас, Кравчук висловив сподівання, що у випадку, коли Кремль ризикне розширити агресію, то він зустріне значний опір, і не лише від України.

"Ми повинні бути готовими до всього", – сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна припускає вторгнення Росії – Кравчук 5.00 5 1
Політика / Україна
26.03.2021 519
Еще материалы раздела «Україна»