<
НОВИНИ ДНЯ: Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 рокивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.03.2021 570

Ексклюзивно на телеканалі «Україна» – матч Україна – Фінляндія

У неділю, 28 березня, о 21:35 ексклюзивно на каналі «Україна» відбудеться трансляція поєдинку між національними збірними України та Фінляндії у рамках кваліфікації на Чемпіонат світу-2022.

Збірна України з футболу зіграє разом зі збірною Фінляндії у Києві. Відбірковий матч на Чемпіонат світу-2022 із підопічними Маркку Канерви команда Андрія Шевченка проведе на стадіоні НСК «Олімпійський».

Через карантинні обмеження, спрямовані на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом, футбольний матч між збірними України та Фінляндії відбудеться без глядачів.

Раніше українці в рамках поєдинку першого туру відбіркового етапу на Чемпіонат світу 2022-го року зіграли внічию із французами з рахунком 1–1. Також у березні збірна України проведе домашній матч зі збірною Казахстану.

Трансляцію футбольного поєдинку між Україною та Фінляндією дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» у неділю, 28 березня.

Початок трансляції – о 21:35.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзивно на телеканалі «Україна» – матч Україна – Фінляндія 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.03.2021 570
Еще материалы раздела «Афіша»