<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвникамивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.09.2021 590

Наступний випуск зіркового шоу «Співають всі!» вийде на каналі «Україна» 11 вересня

Третій випуск грандіозного талант-шоу «Співають всі!» глядачі побачать через тиждень, 11 вересня. Цієї суботи, 4 вересня, о 21:35 на каналі «Україна» відбудеться трансляція футбольного матчу між національними збірними України і Франції.

У новому епізоді масштабного вокального шоу глядачі каналу «Україна» познайомляться із талановитими учасниками, які спробують завоювати прихильність найнароднішого в країні журі – сотні музичних експертів на чолі з Наталею Могилевською. Цей випуск вийде в ефірі наступної суботи, 11 вересня, о 21:00.

А вже завтра, 4 вересня, разом з усією країною вболіватимемо за нашу головну футбольну команду, яка проведе поєдинок кваліфікації на Чемпіонат світу-2022 проти збірної Франції. Нагадаємо, після чотирьох зіграних матчів синьо-жовті посідають друге місце в своїй групі. Трансляцію футбольного поєдинку збірної України проти збірної Франції дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» в суботу, 4 вересня, о 21:35.

Новий випуск грандіозного талант-шоу «Співають всі!» дивіться 11 вересня о 21:00 на каналі «Україна».

Дивіться усі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Наступний випуск зіркового шоу «Співають всі!» вийде на каналі «Україна» 11 вересня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.09.2021 590
Еще материалы раздела «Афіша»