<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.03.2021 577

У гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук вперше осідлає байк

У суботу, 27 березня, о 21:00 на каналі «Україна» вийде десятий випуск найтаємничішого і найуспішнішого шоу телебачення «МАСКА». Ведучий проєкту Володимир Остапчук вже приміряв багато різноманітних образів зі світового кінематографу, а цього разу він виїде на сцену на справжньому мотоциклі, перевтілившись у героя стрічки «Плаксій» – бунтаря Вейда Вокера, якого зіграв Джонні Депп.

Король Вампірів, лиходій Джокер, Супермен, агент 007, принцеса Ельза і навіть Донна Роза  – це ще не весь перелік героїв, в яких уже поставав ведучий гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук. У новому епізоді масштабного проєкту каналу «Україна»  він з’явиться в не менш яскравому образі – нахабного красунчика на прізвисько «Плаксій» з однойменної голлівудської комедії.

«Я перевтілюсь у Джонні Деппа у його найкращі роки. Принаймні, мені так хотілося б думати, – жартує ведучий шоу «МАСКА» Володимир Остапчук. – Що я тільки в нашому шоу не робив: підіймався на висоту, спускався на мотузці, катався на роликах, танцював танго... Іноді сценаристи готують мені такі сюрпризи, що я за кілька хвилин до виходу на сцену дізнаюсь, що мені потрібно буде зробити. Цього разу виїжджав до глядачів та детективів на байку! До речі, я вперше керував мотоциклом. Той ще експіріенс! На всіх прогонах і репетиціях все було добре, а щойно увімкнулися камери, і ми розпочали запис ефіру, я виїхав і… впав. Та потім просто піднявся і почав виконувати свою безпосередню роботу — вести ефір найграндіознішого шоу планети!»

У десятому ефірі глядачі побачать нові виступи всіх учасників проєкту, особи яких ще не розсекретили – яскравого Сонця, романтичного Дракона, епатажного Сома, ефектної Бабки, мужнього Носорога, зворушливого Жабеняти і надзвичайно милого Циклопа. А ще на сцені грандіозного шоу каналу «Україна» з’явиться новий загадковий герой. Хто він? Чим дивуватимуть учасники цього разу? І чию особу розсекретять у кінці епізоду?

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук вперше осідлає байк 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.03.2021 577
Еще материалы раздела «Афіша»