<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.03.2021 702

Глядачі зняли маску з іноземця Сома в гіпершоу «МАСКА»

Грандіозне шоу «МАСКА» на каналі «Україна» б’є всі рекорди популярності, адже кожен випуск проєкту збирає багатомільйонні перегляди як в ефірі, так і на Youtube-каналі. Десятий епізод найзагадковішого і найуспішнішого на українському телебаченні шоу виявився неймовірно інтригуючим – учасники продовжували заплутувати зіркових детективів і глядачів. За крок до півфіналу проєкт залишає епатажний Сом. Хто ж ховався під цією вражаючою маскою?

Цей учасник – той іще шпіон, адже йому вдалось майстерно заплутати глядачів. Спочатку Сом спілкувався лише англійською мовою, однак потім з’ясувалось, що він може співати і російською. Детективи припускали, що в цьому образі можуть ховатись актори Жан-Клод Ван Дам або Джерард Батлер, зірковий кулінар Ектор Хіменес-Браво, борець Жан Беленюк, кінорежисер Любомир Левицький і телеведучий Андрій Бедняков. У новому випуску масштабного шоу «МАСКА» герой дав ще кілька підказок про себе.

«Я – герпетофоб, сомнамбуліст та акрофоб, тому в моєму райдері чітко прописані пункти, які цього стосуються. Крім того, в ньому є ще й таке: ікра, рис, авокадо, капуста, лаванда, – зізнався Сом в ефірі каналу «Україна». – Щось я розбазікався сьогодні, так відверто я про себе ще не говорив».

Олег Винник зазначив, що лунатиком називають мультиартиста MONATIK, але NK | Настя Каменських заперечила версію колеги, мовляв Дмитро так не розмовляє англійською. Оля Полякова припустила, що Сом – вегетаріанець, а це може бути учасник гурту «Агонь» Антон Савлєпов. А ось NK | Настя Каменських добре пам’ятає, що герой народився у Європі, але не в Україні, тому вважає, що це може бути продюсер Іраклі Макацарія.

На сцені найпопулярнішого в Україні і цілому світі шоу «МАСКА» Сом виконав пісню «Life is life» гурту Opus. Детективам здалося, що в учасника досить темні ноги, тож NK | Настя Каменських вийшла на сцену, аби роздивитися їх поближче.

«Там білі ноги! Нормальні наші волохаті ноги. Такий самий колір, як у мене. Може, трішечки темніший», – сказала NK | Настя Каменських.

Утім, їм таки не вдалося дійти згоди, яка ж зірка приховується під цим костюмом. Але глядачі в залі вирішили зняти маску саме з Сома. Врешті NK | Настя Каменських була права – в цьому образі справді маскувався Іраклі Макацарія.

«Я сам не знав і не вірив, що можу співати, – зізнався Іраклі Макацарія. – Відкрию таємницю – ніколи не співав у караоке і навіть в душі, та завдяки шоу «МАСКА» мені вдалося заспівати на сцені. Це неймовірний досвід! Команда проєкту провела надзвичайну роботу, створюючи цей образ. Вважаю, що мій Сом був найкращим! Я в нього закохався і не знаю, як тепер буду жити зі своїми шістьма кубиками. Напевно, треба відгодувати пузо і зробити ірокез, як у Сома (сміється)».

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 20.03.21 становила 25,19%, рейтинг - 9,16%, частка в момент зняття маски - 36,48%**.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Глядачі зняли маску з іноземця Сома в гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.03.2021 702
Еще материалы раздела «Афіша»