<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.03.2021 795

«Знімай все і йди додому»: Андрій Данилко швидко розсекретив маску Місяця у шоу «МАСКА»

У найзагадковіше шоу країни «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», цього тижня завітав мрійливий і мінливий Місяць. Суперзірковий гість зацікавив глядачів неймовірним костюмом і своєю історією, а зіркові детективи проєкту не втримались і заключили парі, з’ясовуючи, хто ховається під маскою.

Перед виступом на сцені грандіозного шоу «МАСКА» зірковий гість Місяць поділився підказками про себе. Так глядачам стало відомо, що особа, яка ховається під загадковою маскою починала свою кар’єру у світі моди, часто працювала у фотостудіях, знімалась на різних локаціях та брала участь у еротичних фотосесіях.

Та поява Місяця на сцені з піснею «New York, New York» Френка Сінатри вразила всіх. Загадковий учасник продемонстрував неймовірний вокал та стриманість. Тоді ж у кожного з зіркових детективів з’явились свої здогадки. Оля Полякова поділилась припущенням, що під маскою модель Алла Костромічова, NK | Настя Каменських побачила в Місяці фотографиню Соню Плакидюк, а Олег Винник – співака Alekseev. А от DZIDZIO й Андрій Данилко впізнали в супергості Надію Мейхер.

«Я уважно слухав і почув знайомі нотки. Тож маю питання: «Місяць, ми з тобою, випадково, не брали участь у зйомках мюзиклу «Сорочинський ярмарок» 104 роки тому?» – запитав у загадкового учасника шоу «МАСКА» Андрій Данилко. І не встиг отримати відповідь, як відмітив. – Вона! Вона – це Надія Мейхер! Я впізнав її голос! Надя, знаєш, що? Знімай все і йди додому! Я тебе одразу впізнав! Мене вночі розбудіть – я впізнаю голос Наді та Олі Полякової!»

Проте Оля Полякова категорично не хотіла погоджуватись з варіантом свого колеги і озвучила ще одне припущення, за її словами, під маскою Місяця ховалась травесті-діва Монро. Та Андрій Данилко продовжував стояти на своєму:

«Я вам скажу, коли у нас з Надею була сцена, я підвернув ногу і намазав її розігріваючою маззю – Боже! Потім мою ногу помістили у відро з льодом, і Надя сміялась з мене», – поділився зірковий детектив.

Так, Оля Полякова та Андрій Данилко знову побились об заклад. Цього разу на 500 гривен, віддати які мала Оля Полякова, адже під маскою ховалась популярна артистка Надія Мейхер.

«Андрійко, хто ж, як не ти мене знає краще за всіх тут присутніх!? Проте треба було ставити більше, хоча б на 500 доларів. Ти одразу впізнав мій голос – клас! Але щоб я сміялась з твоєї ноги – такого не було», – зазначила Надія Мейхер на сцені гіпершоу «МАСКА».

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 20.03.21 становила 25,19%, рейтинг - 9,16%, частка в момент зняття маски - 36,48%**.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Знімай все і йди додому»: Андрій Данилко швидко розсекретив маску Місяця у шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.03.2021 795
Еще материалы раздела «Афіша»