<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.03.2021 580

Максим Степанов: «В світі немає жодного випадку смерті через вакцину»

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера», яке виходить на каналі «Україна», заявив, що наразі, на 500 млн щеплень від коронавірусу, зроблених у всьому світі, в жодній країні не було зафіксовано випадку смерті.

За словами очільника МОЗ, зв’язку між смертю людини і вакцинацією від COVID немає, а причиною трагічних випадків є інші захворювання.

«Після вакцинації – це не означає, що у зв'язку з вакцинацією. Є люди, на жаль, які помирають. Вони помирають від різних хвороб. І може статися, що людина, яка зробила вакцинацію, через певний період часу через ті чи інші захворювання може померти», - пояснив міністр.

Максим Степанов зазначив, що у всьому світі кожен випадок смерті після вакцинації розслідується експертами протягом 30 днів.

«Це важливий момент, тому що об'єктивне розслідування й розвінчує всі ці міфи, які є. На сьогоднішній день у світі зроблено більше 500 млн вакцинацій. Жодного випадку смерті, який відбувся би у зв'язку з вакцинацією, не зафіксовано в жодній країні світу», - сказав Степанов.

Також він підкреслив, що ні один лікар у світі не може спрогнозувати, які можуть бути наслідки захворювання у конкретної людини.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Максим Степанов: «В світі немає жодного випадку смерті через вакцину» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.03.2021 580
Еще материалы раздела «Суспільство»