<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.03.2021 553

«Ранок з Україною»: Джамала поділилась рецептом фірмового сніданку

Популярна співачка Джамала завітала на кухню «Смачного ексклюзиву» з Марією Мельник. В ефірі «Ранку з Україною» на каналі «Україна» зірка вперше в житті продемонструвала свої кулінарні вміння на камеру та розповіла тонкощі приготування улюбленого сніданку її родини.

Заради повернення у форму, яка була до вагітності, Джамалі довелося себе обмежити в дечому. Тепер у її раціоні жодного смаженого, солодкого, виробів з борошна, червоного м’яса, молочної продукції і навіть фруктів. Проте фірмовий сніданок зірки – досить корисний і простий, тому відмовлятись від нього їй не довелось.

«Вперше в житті я готуватиму на камеру! Сьогодні ми приготуємо страву, яку я називаю «Шакшука на мінімалках», тому що вона не є справжньою Шакшукою», – прокоментувала Джамала в ефірі каналу «Україна».

Для фірмової яєчні від Джамали знадобляться:

Яйця – 4 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

Помідори – 2 шт.

Сіль – дрібка

Треба нарізати перець і томати. Підсмажити овочі на пательні, вбити яйця, перемішати і додати сіль.

Щоб приготувати салат за рецептом Джамали знадобляться:

Мікс зелені (листя салату, салат айсберг, рукола) – 200 г

Авокадо – 1 шт.

В’ялені помідори – 50 г

Огірки – 2 шт.

Гарбузове насіння – 50 г

Оливкова олія з трюфельним смаком – 50 мл

Для салату змішати мікс зелені з в'яленими томатами. Нарізати огірки та авокадо, додати їх до салату. Посипати гарбузовим насінням, додати олію та сіль. Добре перемішати. Корисний і поживний сніданок готовий. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Джамала поділилась рецептом фірмового сніданку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.03.2021 553
Еще материалы раздела «Суспільство»