НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Європа
31.03.2021 533

В Італії повідомили про негайне видворення двох російських шпигунів

Міністр закордонних справ Італії Луїджи Ді Майо вручив послу Росії рішучий протест італійського уряду та повідомив про видворення з країни двох російських шпигунів. Він зазначив, що видворення має відбутися "негайно".

Про це голова МЗС Італії поінформував на своїй сторінці у Facebook.

"Ми вручили послу Росії в Італії рішучий протест уряду Італії та повідомили про негайне видворення двох російських чиновників, причетних до цієї дуже серйозної справи. Я дякую нашій розвідці та всім державним органам, які щодня працюють задля безпеки нашої країни", - написав італійський дипломат за результатами зустрічі із послом РФ.

Нагадаємо, 31 березня міністерство закордонних справ Італії викликало російського посла Сергія Разова після затримання двох осіб за звинуваченням у шпигунстві на користь Російської Федерації. Серед затриманих офіцер російського посольства.

30 березня в Римі затримали офіцера ВМФ Італії та російського офіцера при посольстві РФ за звинуваченням у шпигунстві. Затримання відбулося після того, як італійський офіцер передав росіянину секретну інформацію.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Італії повідомили про негайне видворення двох російських шпигунів 5.00 5 1
Політика / Європа
31.03.2021 533
Еще материалы раздела «Європа»