<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.03.2021 533

Суперзірковий гість грандіозного шоу «МАСКА» – солодке Мохіто задурманить голови детективів

Вже цієї суботи, 3 квітня, о 21:00 мільйони глядачів побачать півфінал неймовірно загадкового шоу «МАСКА» на телеканалі «Україна». Крім улюблених учасників, особи яких поки не розсекретили, на сцені найпопулярнішого в Україні та цілому світі шоу також запалить таємничий гість – веселе та енергійне Мохіто.

Цей яскравий учасник може розговорити кожного – недаремно ж він приховується під маскою такого п’янкого напою. Та Мохіто виступить у гіпершоу «МАСКА» лише один раз, тож глядачам і зірковим детективам необхідно буде одразу відгадати, яка суперзірка замаскувалась у цьому образі. Аби зробити це було легше, герой дасть кілька підказок про свою особу.

«Усім привітики! Я – не зовсім український напій, і хтось досі вважає мене гостем тут. Уже 6 років я живу на дві країни і жодна з них не є моєю батьківщиною. Але я почуваюся, як вдома, бо тут мене дуже люблять. Україна стала для мене країною можливостей, – зізнається веселе Мохіто в ефірі каналу «Україна». – Мохіто вміє розв’язувати язики – зі мною балакучими стають різні люди та навіть величезна територія, що становить єдність із погляду історії, природних умов, населення тощо».

На грандіозній сцені каналу «Україна» Мохіто виконає суперхіт гурту DZIDZIO «Я і Сара» і змусить танцювати абсолютно кожного як у глядацькому залі, так і вдома перед телевізором. Зіркові детективи будуть у захваті від його енергійного виступу і запропонують одразу дві версії, хто ж може ховатись у цьому костюмі. Та чи буде серед них хоча б одна правильна? Дізнаємось уже цієї суботи у півфіналі найкращої прем’єри року – гіпершоу «МАСКА».

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 27.03.21 становила 25,12%, рейтинг – 9,01%, частка в момент зняття маски – 33,67%**. Охоплення за 10 випусків 13 010 688 глядачів***.

Оценка материала:

5.00 / 1
Суперзірковий гість грандіозного шоу «МАСКА» – солодке Мохіто задурманить голови детективів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.03.2021 533
Еще материалы раздела «Афіша»