<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експертвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.04.2021 546

Григорій Герман поділився рецептом екзотичної страви – тако

Щоб додати сонячному весняному ранку трохи екзотики, відомий кулінар Григорій Герман підготував рецепт найпопулярнішої мексиканської страви – тако. В авторській рубриці «Смачний ранок» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий розповів, чим замінити екзотичні інгредієнти.

Для приготування тако за рецептом ведучого каналу «Україна» вам знадобляться:

Тісто:

Борошно пшеничне – 200 г

Масло вершкове – 50 г

Вода – 120 мл

Сіль – 1 ч.л.

Начинка:

Свинина – 400 г

Яблуко – 1 шт.

Оцет винний – 2 ст.л.

Цибуля – 1 шт.

Ананас – 1 банка

Листя салату – 200 г

Лайм – 2 шт.

Кінза, чилі мелений, коріандр, паприка, чорний перець

Для тіста розтерти борошно з вершковим маслом, додати воду та сіль і замісити пружне тісто. Відкласти його на годину.

М’ясо нарізати, як на відбивні. Для маринаду змішати олію і по чайній ложці паприки, меленого чилі, чорного перцю та коріандру. Перемішати. Додати м’ясо і залишити маринуватись протягом 20-30 хвилин.

Зрізати верхівку і низ яблука. Посередині вставити дерев’яні палички. Нанизати замариноване м’ясо, зверху надіти кілька кілець ананасу. Відправити в духовку, розігріту до 200 градусів, на 30 хвилин.

Тісто розділити на невеличкі шматочки, які розкатати в тоненькі коржики. Смажити на сухій розігрітій пательні. Готові теплі коржики загорнути у пергаментний папір.

Подрібнити листя салату і цибулю, яку слід залити соком лайму. Нарізати ананаси. Готове м’ясо нарізати таким чином, як це роблять для шаурми. У коржики викласти рівну кількість начинки і додати дольку лайму. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Григорій Герман поділився рецептом екзотичної страви – тако 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.04.2021 546
Еще материалы раздела «Суспільство»