<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.04.2021 731

Глядачі гіпершоу «МАСКА» нарешті дізнались, хто ховався в образі Жабеняти

Грандіозне шоу «МАСКА», яке стало сенсацією у всьому світі, вражає й українських глядачів. У півфіналі масштабного проєкту каналу «Україна» зійшлися в дуелі мужній Носоріг і зворушливе Жабеня. Тільки один із них матиме змогу поборотися за перемогу в шоу. За крок до фіналу проєкт залишає Жабеня. Яка зірка весь цей час приховувалась в цьому костюмі?

Кумедне Жабеня стало улюбленцем глядачів гіпершоу «МАСКА», адже кожного ефіру воно веселило і дарувало радісні емоції. Та зіркові детективи ніяк не могли здогадатись, яка знаменитість маскувалась у цьому образі. У новому випуску масштабного проєкту герой дав ще кілька підказок про себе.

«Чи були ви у Франції? Куштували жаб’ячі лапки в сметанковому соусі? Брр – жабожери! Лишайтеся ж людьми! Куди смачніші зрази, пюрешка, деруни, зрештою – картопляний фреш, – зазначило Жабеня в ефірі каналу «Україна». – В ДНК кожної жабки є пристрасть до мандрів. Моє улюблене місто за кордоном – Нью-Йорк. Сильне враження на мене справили величезні хмарочоси неймовірного мегаполісу, їх варто побачити хоча б раз».

У півфіналі найпопулярнішого в Україні і цілому світі шоу «МАСКА» Жабеня вразило неймовірним номером на суперхіт «Кружит» артиста MONATIK. Учасник з’явився на сцені в образі чорного лебедя і разом з балеринами справді закружляв своїм енергійним виступом.

DZIDZIO сказав, що герой круто співає. Але Оля Полякова залишилась незадоволена хореографічними па Жабеняти і припустила, що там може бути мультиартист MONATIK, який навмисно приховує свої танцювальні таланти, або ж Жабеня має дві ліві лапи. А NK | Настя Каменських зауважила, що в підказці учасник називав усі картопляні страви, тому поцікавилась, чи він – вегетаріанець.

«Ні. Але м'ясо я не надто полюбляю. Мені більш до вподоби рибка», – відповіло Жабеня.

Насправді ж підказка вказувала на національність зірки, яка криється в цьому образі. Раніше Жабеня зізнавалось, що народилось не в Україні. Врешті, в першій дуелі півфіналу здобув перемогу Носоріг, тож розсекретити свою особу довелося Жабеняті. Так глядачі дізналися, що під цією маскою був народжений в Білорусі актор і гуморист Євген Сморигін.

«МАСКА» – неперевершене шоу, величезне дякую усім, хто його створює, і нашим любим глядачам! Це для мене нереальний виклик. Щоб вас заплутати, я вивчив українську мову! Звичайно, в костюмі дуже спекотно, на тебе світять сотні софітів, а ти ще й рухаєшся, стрибаєш, танцюєш. Та емоції від виступів важко передати, це справді неймовірний для мене досвід!» – прокоментував Євген Сморигін.

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 27.03.21 становила 25,12%, рейтинг – 9,01%, частка в момент зняття маски – 33,67%**. Охоплення за 10 випусків 13 010 688 глядачів***.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Глядачі гіпершоу «МАСКА» нарешті дізнались, хто ховався в образі Жабеняти 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.04.2021 731
Еще материалы раздела «Афіша»