<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.04.2021 990

У півфіналі шоу «МАСКА» розсекретили загадкову Бабку

У сьогоднішньому випуску улюбленого шоу мільйонів українців «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», стало відомо, хто ховався під маскою загадкової та непередбачуваної Бабки.

Неймовірна Бабка у півфіналі найпопулярнішого шоу країни «МАСКА» знову здивувала глядачів. Перед виступом учасниця поділилась підказками та навіть порівняла себе з зірковими детективами.

«Золота молодь – то не про мене. На відміну від NK | Насті Каменських я не жила у Франції чи Італії, моя хрещена не народна артистка України. Я росла у простій родині і мені абсолютно не соромно зізнатись, що свій трудовий шлях починала на промисловому підприємстві з машинним способом виробництва. Такою простою я залишалась завжди. Як відомо, DZIDZIO став продюсером кількох фільмів, в яких сам і зіграв, а от я допомагала талантам безкорисно. Просто додавала яскравих барв українському телебаченню», – розповіла Бабка в ефірі гіпершоу «МАСКА».

Після чого учасниця зачарувала всіх сучасним і грайливим номером на популярну пісню «Bad Guy» співачки Біллі Айліш. Ба більше, для виступу Бабка навіть урізноманітнила костюм – на маску вдягла стильну рожеву балаклаву, прикрашену метеликами. Зіркові детективи шоу відзначили виступ Бабки, та особливо він вразив NK | Настю Каменських.

«Бабка дуже неоднозначна – розмовляє милим голосом, а потім співає, як чоловік. Я просто не розумію, як так? – зазначила NK | Настя Каменських в ефірі каналу «Україна». – Відповідає Бабка дуже сміливо, та і взагалі – вогонь! А ще вона дуже різнопланова в питанні вокалу і це додає їй загадковості».

За правилами півфіналу шоу «МАСКА» детективи і глядачі у залі мали обрати, хто пройде до фіналу, а хто зніме маску за крок до перемоги. Проте цього разу глядачі віддали свої голоси за величне та розкішне Сонце. Так, стало відомо, що під маскою непередбачуваної Бабки ховалась співачка Анастасія Приходько.

«Я дуже вдячна зірковим детективам за такі коментарі моїх виступів. Проте мушу визнати, було дуже складно! Адже пісні, які я виконувала на сцені шоу, наприклад, «I Wanna Be Loved by You» Мерілін Монро, мені неблизькі. В такому важко приховати голос, до того ж було багато підказок про мене, тож я постійно думала, що ви впізнаєте мене. А ще ці танці, жіночність – вони мені непритаманні», – поділилась співачка Анастасія Приходько в ефірі шоу «МАСКА».

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 27.03.21 становила 25,12%, рейтинг – 9,01%, частка в момент зняття маски – 33,67%**. Охоплення за 10 випусків 13 010 688 глядачів***.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У півфіналі шоу «МАСКА» розсекретили загадкову Бабку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.04.2021 990
Еще материалы раздела «Афіша»