НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
05.04.2021 516

Зеленський запросив катарські компанії до проектів "Великого будівництва"

Президент Володимир Зеленський під час офіційного візиту в Катар розповів еміру Катару Таміму бін Хамад Аль Тані про реалізацію програми "Велике будівництво" в Україні. Під час зустрічі йшлося, зокрема, про залучення інвестицій з Катару в розвиток інфраструктурних об'єктів в Україні, зокрема будівництва доріг і мостів.

Про це повідомляє прес-служба президента України.

"Сподіваюся, що катарські компанії долучаться до проектів "Великого будівництва" вже цього року", - сказав Володимир Зеленський.

У сфері енергетики сторони обговорили перспективи будівництва LNG-терміналу та диверсифікації джерел енергопостачання.

Також наголошувалося на важливості розширення проектів концесії українських портів.

Тамім бін Хамад Аль Тані наголосив на бажанні та готовності катарської сторони до подальшого розвитку всього спектру взаємовигідного співробітництва з Україною.

Крім того, Володимир Зеленський запросив Еміра Катару відвідати Україну у зручний для нього час.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський запросив катарські компанії до проектів "Великого будівництва" 5.00 5 1
Політика / Україна
05.04.2021 516
Еще материалы раздела «Україна»