<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
05.04.2021 495

МОЗ очікує отримати корейську COVID-вакцину до кінця квітня

Україна до кінця квітня очікує отримати корейську вакцину від коронавірусу AstraZeneca-SKBio.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я в понеділок, 5 квітня.

Препарат південнокорейського виробництва AstraZeneca-SKBio поставлять в Україну в рамках програми COVAX.

"Україна очікує в квітні на отримання в рамках глобальної ініціативи COVAX 360 тисяч доз вакцини AstraZeneca-SKBio, яку також виробляють за ліцензією AstraZeneca в Південній Кореї", - сказано в повідомленні.

Її можна використовувати для другої дози після першого щеплення препаратом Covishield. Інтервал між введенням першої та другої доз вакцини Covishield / AstraZeneca збільшили до 12 тижнів.

"Щеплення другою дозою вакцини проти COVID-19 має розпочатися не раніше ніж у середині травня для осіб, які були щеплені в Україні першими", - додали в МОЗ.

Оценка материала:

5.00 / 1
МОЗ очікує отримати корейську COVID-вакцину до кінця квітня 5.00 5 1
Політика / Україна
05.04.2021 495
Еще материалы раздела «Україна»