<
НОВИНИ ДНЯ: Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептом  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Чи мають право правоохоронці доправляти до ТЦК людину, оголошену в розшук: пояснення голови Нацполіції  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  До України йдуть дощі: якою буде погода на наступному тижні  Цінові перепади. Як війна змінила ринок нерухомості Харкова і скільки коштує житло  Путін боїться того, що може дати саміт миру, - Зеленськийвсі новини дня
Політика
Україна
06.04.2021 728

У НАТО розповіли, що Україні потрібно для членства в Альянсі

Для членства в НАТО від України потрібні глибокі й системні реформи в різних сферах, а не тільки в оборонній.

Про це заявив глава Представництва НАТО в Україні Александер Вінніков в інтерв'ю Kyiv Not Kiev.

"Союзники стоять на тому, що Україна сама повинна вирішувати своє майбутнє, і вони очікують зараз, що Україна повинна стати готовою для членства в НАТО, що означатиме проведення та впровадження комплексу глибоких і системних реформ, і не тільки у сфері безпеки й оборони, а й у більш широкому сенсі", - сказав Вінніков.

Він підкреслив, що зараз важливо фокусуватися на тому, що Україна може зробити для прогресу.

"Є напрямки, які визнають важливими для України всі члени Альянсу. Це функціонування демократичних інститутів, верховенство права, боротьба з корупцією, дотримання прав людини і фундаментальних свобод, функціонуюча ринкова економіка", - сказав глава Представництва НАТО.

Він підкреслив, що всі ці елементи роблять НАТО альянсом цінностей.

Оценка материала:

5.00 / 1
У НАТО розповіли, що Україні потрібно для членства в Альянсі 5.00 5 1
Політика / Україна
06.04.2021 728
Еще материалы раздела «Україна»