<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
06.04.2021 456

Росія продовжує нарощувати бойові можливості в ОРДЛО, - розвідка

Командування Збройних сил Росії продовжує нарощувати бойові можливості російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Зокрема, Росія посилює взаємодійні з'єднання і частини, дислоковані на території Росії біля українського кордону. Такі дані ГУ розвідки повідомили у пресслужбі Міноборони.

"З початку квітня здійснюється доукомплектування бойових підрозділів Південного військового округу ЗС РФ за рахунок прибуття у відрядження особового складу на невизначений термін зі складу Західного, Центрального та Східного військових округів ЗС РФ. У такий спосіб командування противника збільшує постійний резерв для можливості швидкого доукомплектування першого та другого армійських корпусів кадровими російськими військовослужбовцями", - повідомили розвідники.

Водночас внаслідок недотримання заходів безпеки при поводженні зі зброєю і боєприпасами зростає кількість безповоротних і санітарних втрат серед російських окупантів. За 4 квітня у одному зі з’єднань противника загинули двоє російських військовослужбовців і один отримав важке поранення у результаті вибуху мін, які зберігались з порушенням заходів безпеки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія продовжує нарощувати бойові можливості в ОРДЛО, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
06.04.2021 456
Еще материалы раздела «Україна»