НОВИНИ ДНЯ: "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погодивсі новини дня
Політика
Україна
07.04.2021 516

У Кабміні розповіли, коли має запрацювати Стратегія економічного розвитку Донбасу

Перший заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ростислав Замлинський розповів, коли має запрацювати Стратегія економічного розвитку Донецької та Луганської областей.Вона має почати діяти уже з 1 січня 2022 року.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"Стратегія має почати діяти з 1 січня 2022 року, і для цього потрібна буде велика комунікаційна підтримка, аби вже можна було спілкуватись із потенційними інвесторами. Ми ставимо собі за мету розробити проект Стратегії та план з її реалізації у першому півріччі", - сказав замглави МінТОТ.

За його словами, на цю сесію Верховної ради запланований розгляд базового законопроекту, який передбачатиме механізми для стимулювання економічного розвитку Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр Олексій Резніков повідомив, що Стратегію економічного розвитку Донбасу направлять на затвердження Кабінету міністрів до кінця першого півріччя. Концепцію стратегії уряд затвердив наприкінці 2020 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Кабміні розповіли, коли має запрацювати Стратегія економічного розвитку Донбасу 5.00 5 1
Політика / Україна
07.04.2021 516
Еще материалы раздела «Україна»