<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.04.2021 502

У гранд-фіналі шоу «МАСКА» з’явиться ВІП-гість – епатажний Рак

Вже цієї суботи, 10 квітня, о 21:00 мільйони глядачів каналу «Україна» побачать грандіозний фінал найпопулярнішого шоу країни «МАСКА». Фінальний ефір вражатиме несподіванками, одна з яких – виступ на сцені проєкту таємничого гостя Рака, образ якого створив дизайнер Назар Дідик.

За словами художника з костюмів гіпершоу «МАСКА» Назара Дідика, хоча втілити образ Рака йому запропонували продюсери каналу «Україна», в нього до цього героя особливе ставлення.

«Він мене зацікавив, бо я сам за знаком зодіаку – Рак. Мав нагоду втілити в життя всю справжність і натуралістичність цього членистоногого, щоправда вареного, – сміється Назар Дідик та дає підказку, яка зірка замаскувалась у такому екстравагантному костюмі. – Для мене цей образ особливий ще й тому, що в ньому приховуватиметься муза мого дитинства. Під кожною маскою, під панциром і твердою шкаралупою завжди б’ється справжнє серце великої зірки. Вірте в себе справжнього і світіться. Щирість і відвертість – запорука кожного щасливого життя».

За традицією, перед виступом герой дасть підказки про свою особу. Рак зазначить, що в нього була спільна робота з одним із зіркових детективів.

«Буду відвертим – продюсерам цього проєкту довелося вмовляти мене виступити на сцені. Це один з найсміливіших експериментів у моєму житті! – зізнається епатажний Рак в ефірі гіпершоу «МАСКА». – Для мене все розпочалось з «Червоної рути» – ох, як швидко минає час! Цінуйте кожну мить і не звертайте увагу на дурниці».

На масштабній сцені каналу «Україна» Рак виконає пісню Водяного з мультфільму «Летючий корабель». Та чи вдасться детективам відгадати, яка суперзірка замаскувалась у цьому образі? Дізнаємось вже цієї суботи у гранд-фіналі найкращої прем’єри року – гіпершоу «МАСКА».

Нагадаємо, у фіналі проєкту зійдуться романтичний Дракон, величне Сонце і мужній Носоріг. Які знаменитості ховаються під цими масками? Та хто з них стане переможцем?

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 03.04.21 становила 23,64%, рейтинг – 8,75%, частка в момент зняття маски – 30,98%**. Охоплення за 11 випусків 13 383 375 глядачів***.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У гранд-фіналі шоу «МАСКА» з’явиться ВІП-гість – епатажний Рак 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.04.2021 502
Еще материалы раздела «Афіша»