<
НОВИНИ ДНЯ: Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Україна
07.04.2021 820

ЗМІ дізналися теми нового засідання РНБО

Цієї п'ятниці відбудеться чергове засідання РНБО. Які на ньому розглянуть питання, дізналося Дзеркало тижня.

За даними видання, РНБО продовжить введення санкцій на контрабандистів, доповнивши прийнятий минулого тижня список.

"Також під санкції РНБО варто підготуватися бенефіціарам конвертаційних центрів. За оцінками експертів Інституту соціально-економічної трансформації, річний обсяг коштів, які проходять через так звані "конверти", становить близько 60 млрд грн, а державний бюджет щороку внаслідок їхньої "роботи" втрачає не менше 18 млрд грн", - ідеться в повідомленні.

Видання відзначає, що в Україні таких "конвертів" може налічуватися близько 600.

"Робота конвертаційних центрів неможлива без участі співробітників Податкової служби і зазвичай, як і контрабанда, "контролюється" всіма прохідними з Нацполіції до СБУ", - ідеться в матеріалі.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗМІ дізналися теми нового засідання РНБО 5.00 5 1
Політика / Україна
07.04.2021 820
Еще материалы раздела «Україна»