НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.04.2021 1167

Ведуча мейковер-шоу «Місія: краса» Ірина Фролова розповіла, чи варто нести проблеми з роботи додому

Як підтримати одне одного в сьогоднішніх реаліях, коли якісь нові правила та умови змінюють звичний спосіб життя? Чи потрібно обговорювати проблеми вдома або залишати їх за порогом? Ведуча каналу «Україна» Ірина Фролова розповіла про свій секрет щасливих стосунків.

Ведучі каналу «Україна» Ірина Фролова та Григорій Герман вже багато років разом. У них двоє синів, міцні стосунки та прекрасна телевізійна кар'єра. Але щастя не звалилось цій парі на голову. Вони створювали його самі.

«Чоловік – мій найкращий друг. Я можу обговорити з ним те, що мені болить, – розказала ведуча мейковер-шоу «Місія: краса» Ірина Фролова. – З одного боку, я це принесла додому, а з іншого боку, я ж і себе принесла додому».

Довгі та корисні розмови почались ще до того, як Ірина та Григорій створили сім’ю.

«Ми багато розмовляли, – сказала ведуча каналу «Україна», – могли поїхати в кав’ярню чи в ресторан поговорити, потім Гриша відвозив мене додому. Ми ще під домом говорили півтори години в машині».

Чоловік Ірини Фролової теж вважає, що дуже корисно обговорювати все, що викликає стрес, тривогу чи зайве хвилювання. Особливо сьогодні, коли світ змінився, тому розумієш, що близькі люди можуть дати величезну підтримку.

«Це нормально – обговорювати взагалі все, що відбувається в житті, – пояснив ведучий програми «Ранок з Україною» Григорій Герман. – Нормально обговорювати те, що турбує, і давати одне одному якісь поради або підтримку. Без цього неможливо».

Новини, заходи безпеки, обмеження можуть вибити з колії. Але кожна проблема стає не такою важливою або взагалі зникає, коли вдома розповідаєш про те, що турбує. Ірина Фролова навіть в професійному сенсі переконалась, як це важливо. Вона вже 4 сезон допомагає учасникам мейковер-шоу «Місія: краса» зрозуміти себе та стати щасливими.

«Що потрібно людині, яка прийшла за допомогою? Насамперед – розуміння, підтримка, але і опора», – сказала Ірина Фролова в програмі «Зірковий шлях».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча мейковер-шоу «Місія: краса» Ірина Фролова розповіла, чи варто нести проблеми з роботи додому 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.04.2021 1167
Еще материалы раздела «Суспільство»