<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.02.2022 861

Дар’я Петрожицька, Женя Галич і Тарас Тополя розповіли про шкідливі звички в харчуванні

Раз і назавжди позбутись шкідливої їжі – завдання не з простих. Проте є люди, які асоціюються в нас з ідеальними формами і постійними дієтами – зірки. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучі Ірина Хоменко й Анатолій Анатоліч розповіли, чи «грішать» знаменитості смачненьким на ніч і яких шкідливих звичок мріють позбутись.

Шкідлива їжа – це те ж саме, що мотлох. І як би хто не думав, зірки – теж люди зі своїми слабкостями та звичками, звісно, не завжди «правильними». Та чи борються вони з ними?

«Мені здається, вся шкідлива їжа – це те, що смачне! Є люди, яким, повертаючись додому з роботи, треба випити келих чогось, а є ті, яким треба нажертися. От для мене – це прийти і зжерти шматок торта! Не знаю, як позбутись цієї звички, адже це щастя для людини!» – зізналась акторка Дар’я Петрожицька в ефірі каналу «Україна».

Знає відповідь на питання, як позбутись шкідливої їжі, й Тарас Тополя:

«З’їсти! Я вважаю, треба їсти! Приймати це з радістю, невеличкими порціями і отримувати задоволення! Я люблю їсти перчені та смажені страви, інколи п’ю шампанське – багато чого некорисного роблю. Але ж життя одне!» – коментує артист.

В актора Артура Логая своє поняття «шкідливої їжі», за словами зірки – це те, чого багато, коли люди вживають більше, аніж їм треба.

«Взагалі, вважаю, що найшкідливіша річ – це цукор! Я відмовився від цукру в каві, в чаї, та майже в усьому, але тістечка – моє все! Не знаю, як це працює, але взимку так хочеться солодкого – воно навіть смачнішим ніж влітку здається. Є одне золоте правило – не треба відмовлятись від того, що є в твоєму холодильнику, а ще не купувати те, чого там не повинно бути», – сміючись, розповів актор Артур Логай журналістам програми «Ранок з Україною».

Відомий співак CONSTANTINE запевняє – його поганою звичкою є картопля, адже в ній міститься багато крохмалю. І як би артист не старався – не може відмовити собі у задоволенні поласувати картопляною стравою.

Проте знайшовся й артист, чиєю слабкістю є не їжа.

«Якщо я знаю, що вдома є алкоголь – шукатиму і обов’язково знайду! Тому намагаюсь триматись на дистанції», – зізнався фронтмен гурту «O.Torvald» Женя Галич.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Дар’я Петрожицька, Женя Галич і Тарас Тополя розповіли про шкідливі звички в харчуванні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.02.2022 861
Еще материалы раздела «Суспільство»