<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднаннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.04.2021 533

Всеукраїнського локдауну не буде

Ще дві області від 9 квітня опиняться у червоній зоні – Запорізька та Хмельницька. Там лікарняні ліжка переповнені хворими на covid.

Помаранчевий рівень зберігається у 12 регіонах України – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». У Кабінеті Міністрів кажуть – епідемічна ситуація йде на поліпшення і обіцяють, що всеукраїнського локдауну поки не запроваджуватимуть.

«Фіксується зменшення кількості хворих та зниження навантаження на лікарні. Якщо така динаміка буде зберігатись надалі, то можливе повернення таких регіонів до помаранчевої зони. Це в черговий раз демонструє, що адаптивний карантин працює і запроваджувати тотальний локдаун по всій країні наразі немає потреби», - зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Всеукраїнського локдауну не буде 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.04.2021 533
Еще материалы раздела «Суспільство»