НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Бізнес
Економіка
09.04.2021 467

Дефіциту немає. У Кабміні відзвітували про моніторинг цін на продукти

Кабінет міністрів проводить щоденний моніторинг цін на продукти в Україні. За даними уряду, станом на 9 квітня ситуація в Україні залишається стабільною.

Про це йдеться на сайті Кабміну.

"Жодного дефіциту продуктів на внутрішньому ринку не спостерігається, також відсутні значні цінові коливання на продукти харчування", - заявили в уряді.

Як розповіли в Кабміні, для моніторингу ситуації на внутрішньому ринку було визначено 21 позицію продуктів харчування, включаючи продукти "борщового набору".

В уряді зазначили, що для стабілізації цін на цукор у березні було видано ліцензії на імпорт 120 тисяч тонн цукру-сирцю, а зараз розглядається питання щодо видачі ліцензій на імпорт додаткових 50 тисяч тонн. А для стабілізації цін на гречку та картоплю Кабмін додав нові спеціальні програми державної підтримки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дефіциту немає. У Кабміні відзвітували про моніторинг цін на продукти 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
09.04.2021 467
Еще материалы раздела «Економіка»